En innovatör i framkant

EDI Solutions erbjuder kostnadseffektiva helhetslösningar gällande elektronisk affärskommunikation (EDI) – dygnet runt, året om.

Företaget grundades 1999. Ursprunget var en tidig fråga från Volvo Cars om huruvida vi kunde hjälpa till med en lösning för deras leverantörer. Nästa bransch var dagligvaruhandeln och sedan har allt flera branscher kommit till. Idag har vi kommunikation med alla de stora biltillverkarna globalt, dagligvaruhandeln i Skandinavien, tillverkande industri globalt och detaljhandeln i Europa.

EDI Solutions nyligen uppdaterade plattform kopplar ihop de flesta på marknaden förekommande affärssystem. Lösningarna är så säkra, flexibla och transparenta att man kan koppla ihop större affärssystem mot mindre affärssystem. Detta i kombination med en gedigen lista på uppdragsgivare ger möjligheter till många leverantörer som kanske inte tidigare haft chansen att knyta an till och sälja till de stora jättarna. Vårt affärskoncept är baserat på tydliga prismodeller och som kund betalar du endast för det du utnyttjar, utan kostsamma investeringar i varken hård- eller mjukvara. Vi vill att våra kunder skall spilla så lite tid som möjligt med EDI och våra tjänster kräver inga investeringskostnader i dyra system. Därför tar vi hand om hela EDI-processen åt våra kunder.

Hos oss är det enkelt att vara kund. Våra processer gör skillnad och innebär ett stort värde för varje kund.

Laddar...